Dury ondersteboven van wat scheids hem zei na verlies tegen Anderlecht

Dury ondersteboven van wat scheids hem zei na verlies tegen Anderlecht
Zondag 04 maart 2018 - 10:54   I  

Zulte Waregem verloor zaterdagavond in het eigen Regenboogstadion met 2-3 van RSC Anderlecht. Er leek meer in te zitten voor de ploeg van Francky Dury, maar enkele beslissingen van scheidsrechter Bram Van Driessche draaiden niet in het voordeel van de fusieploeg uit.

Na afloop van de wedstrijd uitte Dury dan ook zijn ongenoegen over het optreden van de arbiter. “Ik snap niet waarom die ene goal van Olayinka wordt afgekeurd. De scheidsrechter zei me dat hij morgen wel zou terugkijken, maar hij moet dat meteen doen. Er was een videoref”, foetert de coach van Zulte Waregem in Het Nieuwsblad.

“Ikzelf zag de beelden ondertussen terug en vind het een geldig doelpunt. Maar goed: het is wat het is”, aldus Dury nog over de bewuste fase. “Als coach moet je ondanks die 0-2 tonen dat je er nog in gelooft. Je moet een signaal geven en na die wissel (Madu werd na amper een kwartier vervangen door Jensen, nvdr.) hadden we toch een iets betere organisatie.”

Eindsprint komt te laat

“We slikken nog wel die derde goal, maar stap voor stap, met veel loopvermogen, organisatie en finaal ook wat kwaliteit, kwamen we in de wedstrijd”, aldus Dury nog. De eindsprint van Essevee kwam evenwel te laat, want verder dan 2-3 kwam het uiteindelijk niet meer.

Poll: Verdiende Zulte Waregem meer?

TAGS  I  Dury  I   Zulte Waregem  I   Anderlecht

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024