Eiji Kawashima keert eind maart terug naar Sclessin

Eiji Kawashima keert eind maart terug naar Sclessin
Dinsdag 06 maart 2018 - 16:17   I  

Momenteel staat de Mexicaanse nummer één, Guillermo Ochoa, onder de lat in Sclessin. Hij is niet de eerste nationale doelman die onder die lat mag staan. Met Jean-François Gillet heeft Standard trouwens nog een ex-international in haar rangen. Ook Eiji Kawashima, de nummer één van Japan, stond lange tijd in doel bij Standard.

Fans die hem graag nog eens aan het werk willen zien kunnen binnenkort in Sclessin terecht, want Standard heeft laten weten dat er binnenkort twee vriendschappelijke wedstrijden van Japan gespeeld zullen worden in het Maurice Dufrasnestadion.

Op 23 maart (13u20) speelt Japan er tegen Mali, vier dagen later (14u20) volgt er het duel in de Kirin Challenge Cup met Oekraïne, zo maakte Standard vandaag bekend. Echte topwedstrijden zijn het niet, maar het is wel leuk meegenomen voor de voetbalfans.

In november was de Japanse nationale ploeg al in ons land voor een wedstrijd tegen België. De Rode Duivels konden toen maar nipt afstand nemen van de Japanners in het Jan Breydelstadion. Het werd toen 1-0 na een doelpunt van Yannick Carrasco.

Nog spelers uit de Jupiler Pro League

Er zijn nog wel wat spelers die de affiches interessanter zullen maken. Zo zijn ook Kubo en Morioka er wellicht bij binnenkort. Kubo (AA Gent) en Morioka (Anderlecht) waren er eerder dit seizoen ook bij tegen de Rode Duivels. Fans van AA Gent en Anderlecht kunnen binnenkort dus hun spelers gaan aanmoedigen op Sclessin.

Poll: Gaat u die wedstrijden volgen?

TAGS  I  Standard  I   AA Gent  I   Anderlecht  I   Japan

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024