‘Deze Belgische topclubs worden afgetroefd in strijd om Benavente’

‘Deze Belgische topclubs worden afgetroefd in strijd om Benavente’
Zondag 11 maart 2018 - 09:43   I  

Hein Vanhaezebrouck wilde hem in januari al graag naar RSC Anderlecht halen, maar door de nakende overname van de club en de beperkte financiële middelen bleek dat niet mogelijk. Komende zomer komt paars-wit zo goed als zeker te laat Cristian Benavente.

Peruviaanse media melden immers dat niet alleen Anderlecht en enkele andere Belgische topclubs aan de smaakmaker van Sporting Charleroi denken, maar dat ook VfL Wolfsburg meer dan gewone interesse toont in Benavente. Het is de Duitsers menens om de aanvaller komende zomer binnen te halen en een bod zal dan ook niet lang meer op zich laten wachten.

Dat is voornamelijk slecht nieuws voor Anderlecht, dat wel wat zag in een samenwerking met Benavente. Ook andere Belgische topclubs zoals Club Brugge, AA Gent en KRC Genk hielden de situatie van de Charleroi-sterkhouder in de gaten. Maar komende zomer worden ze meer dan waarschijnlijk afgetroefd door Wolfsburg of een andere buitenlandse club.

Benavente, ex-speler van Real Madrid, is 23 jaar oud en wil immers niet te lang bij Charleroi blijven hangen. De aanvaller hoopt met Peru naar het WK in Rusland te gaan en zijn WK-deelname vervolgens te verzilveren met een mooie transfer.

Poll: Kan een Belgische topclub Benavente binnenhalen?

TAGS  I  Benavente  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   AA Gent  I   Charleroi  I   Wolfsburg

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024