Gaat KV Mechelen in beroep tegen degradatie?

Gaat KV Mechelen in beroep tegen degradatie?
Zondag 11 maart 2018 - 20:58   I  

KV Mechelen won dan wel met 2-0 van Waasland-Beveren, toch bleek dat niet voldoende om in de Jupiler Pro League te blijven. Eupen won immers met 4-0 van Moeskroen en zo degradeert Mechelen naar 1B. Voorzitter Johan Timmermans kon zijn ogen niet geloven toen hij het resultaat van Eupen zag.

"Het heeft er lang mooi uitgezien, tot twintig minuten in de tweede helft", klinkt het bij Sporza. "Dan hebben we vastgesteld dat Eupen plots begon te scoren, drie keer in zes minuten tijd. We hebben intussen ook de beelden bekeken en hebben onze bedenkingen bij het scoreverloop en de wijze waarop er gescoord is."

Is Mechelen dan van plan om in beroep te gaan tegen deze degradatie? "Maar op dit ogenblik kunnen we er enkel van uitgaan dat we zelf maar met 2-0 gewonnen hebben. Dat is op zich een goed resultaat, maar onvoldoende om ons te handhaven in 1A", aldus Timmermans nog.

Bij Mechelen zijn ze enorm aangeslagen en vermoeden ze dat Moeskroen Eupen een handje heeft geholpen, maar het wordt uiteraard ontzettend moeilijk om dat te bewijzen. En dus lijkt Malinwa zich neer te leggen bij een degradatie naar de Proximus League.

Poll: Moet Mechelen in beroep gaan tegen de degradatie?

TAGS  I  Timmermans  I   KV Mechelen  I   Eupen  I   Moeskroen  I   Waasland-Beveren

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024