Dury heeft een probleem na opmerkelijke belofte: "En toch ga ik het doen"

Dury heeft een probleem na opmerkelijke belofte:
Zondag 11 maart 2018 - 23:28   I  

Voor Zulte Waregem stond er op de allerlaatste speeldag van de reguliere competitie niets meer op het spel. De ploeg van Francky Dury maakte er op het veld van Sporting Lokeren nog wat van en won met 0-2. Al heeft Dury ook een 'probleem'...

“Op een verdwaald moment heb ik de supporters in de sfeertribune toegeroepen dat ik een tournée générale zou geven. En ik ga dat ook doen”, aldus Dury voor de camera van Sports Late Night. “Alleen moet ik eens bekijken met de organisatie hoe ik het precies ga doen. Het schijnt dat ik niet ga toekomen met één vat.” (lacht)

Een 'probleem' dus voor Dury, al zal hij er nu ook niet wakker van liggen. Het belangrijkste is dat zijn ploeg de reguliere competitie afsloot met een driepunter en met een goed gevoel aan play-off 2 kan beginnen.

Over de match van Essevee was Dury overigens tevreden. "Het was een vervelende match. Ik denk als we vandaag de kansen afmaken aan 75 procent, we winnen met 0-5", klonk het bij Sporza. "Ik vind het alleen nog enorm jammer dat we onze goede vorm begin dit seizoen niet konden verzilveren. Al blijft het ongelooflijk dat we met 4 op 39 toch nog op de negende plaats eindigen."

Poll: Had Zulte Waregem meer uit dit seizoen moeten halen?

TAGS  I  Dury  I   Zulte Waregem

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024