Charleroi krijgt nu al slecht nieuws te horen voor wedstrijd tegen Standard

Charleroi krijgt nu al slecht nieuws te horen voor wedstrijd tegen Standard
Woensdag 14 maart 2018 - 15:44   I  

De Waalse derby tussen Charleroi en Standard is altijd een vurige wedstrijd. Dit seizoen kunnen we daar ook in Play-Off I van genieten en zelfs al meteen op de openingsspeeldag. Charleroi en Standard openen Play-Off I dit seizoen.

Al had Charleroi wellicht liever gehad dat die wedstrijd iets later viel. Play-Off I opent namelijk net na de interlands en dat komt voor Charleroi erg slecht uit. Christian Benavente werd namelijk opgeroepen door Peru en mag meespelen in de twee oefeninterlands.

Enkele dagen voor de clash tegen Standard speelt hij namelijk tegen Ijsland in New York. Dat betekent dat hij ongeveer een 60-tal uur heeft om terug in België te geraken. Tel daar dan ook nog eens de jetlag bij op en het wordt duidelijk dat het erg moeilijk wordt. Dat weet La DH.

Op de bank

Voor Charleroi betekent het alvast een enorme aderlating, want Benavente kan toch iets speciaals met de bal. Daarenboven vindt Charleroi moeilijk het doel tegenwoordig en dan is het belangrijk om een speler met een flits in de rangen te hebben. Zoals Benavente bijvoorbeeld.

Poll: Kan Charleroi zonder Benavente winnen van Standard?

TAGS  I  Charleroi  I   Standard  I   Benavente

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024