'KV Oostende neemt drastische beslissing over Lombaerts'

'KV Oostende neemt drastische beslissing over Lombaerts'
Donderdag 15 maart 2018 - 08:42   I   door Redactie

Nicolas Lombaerts werd vorig jaar met grote trom binnengehaald bij KV Oostende. Marc Coucke was de drijvende kracht achter die transfer. Helaas werd het geen geslaagd huwelijk. Intussen vertrok Coucke ook nog eens waardoor het allemaal nog wat moeilijker begon te liggen.

Lombaerts is eigenlijk nooit echt gelukkig geweest bij Oostende. De club had grote ambities, maar greep naast Play-off 1 dit seizoen. Bovendien vertrok sterke man Coucke naar Anderlecht en Lombaerts had gehoopt om toch voor de prijzen te spelen met KVO.

Hij moet ook de hand in eigen boezem steken, want Lombaerts begon slecht aan het seizoen en zat vaak op de bank. Hij heeft niet de stempel kunnen drukken op het team zoals hij dat wilde. Sowieso lijkt er een einde te komen aan de samenwerking volgend seizoen. Oostende wil de verdediger van de hand doen. 

 

Lombaerts heeft het hoogste loon bij KVO en dat beseft men bij de club maar al te goed. Dat weegt op het budget. Daarom mag hij mogelijk zelfs gratis vertrekken, al is daar nog geen definitieve beslissing over genomen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Poll: Mag Lombaerts van jou weg bij Oostende?

TAGS  I  Lombaerts  I   KV Oostende

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024