'Isco krijgt nieuws te horen van Real en barst in tranen uit'

'Isco krijgt nieuws te horen van Real en barst in tranen uit'
Donderdag 15 maart 2018 - 18:00   I   door Fabian Morren

Het gaat niet goed met Isco. De middenvelder van Real Madrid is wellicht aan zijn laatste maanden bezig bij de Spaanse topclub. Dat maakt hem uiteraard niet blij. Isco heeft zichzelf echter onmogelijk gemaakt bij enkele vooraanstaande spelers in de kleedkamer van Real.

Isco moet Lucas Vazquez en Marco Asesnio voor zich dulden op het middenveld. Het is het verhaal al van enkele jaren. Isco slaagt er maar niet in om langdurig een basisplaats op te eisen bij Real. Daarom heeft Real Madrid ook besloten om hem van de hand te doen.

Daarnaast moet Isco ook beginnen vrezen voor zijn plek in de WK-selectie van de Spaanse nationale ploeg. Het zouden dus wel eens zeer treurige maanden kunnen worden voor Isco. Volgens Diario Gol is het Isco allemaal wat veel geworden. In een gesprek met zijn ploegmaat Asensio zou hij in tranen uitgebarsten zijn. 

Premier League?

Vraag is waar Isco volgend seizoen aan de slag zal gaan als Real hem verkoopt. De Premier League lijkt de meest realistische optie. Zowel Manchester City als Chelsea werden al aan de Spaanse international gelinkt. Ook Barcelona werd al eens in verband gebracht met Isco.

Poll: Denk jij dat Isco meer zou schitteren in de Premier League?

TAGS  I  Real Madrid  I   Isco

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023