Courtois geeft verrassende update over zijn toekomst

Courtois geeft verrassende update over zijn toekomst
Vrijdag 16 maart 2018 - 14:46   I  

Thibaut Courtois werd deze week, na zijn ongelukkige prestatie tegen FC Barcelona, hét mikpunt van spot en kritiek. Sommigen verweten de Belg meteen dat hij te veel bezig is met een transfer naar een andere club, maar niets is minder waar. Courtois ziet zijn toekomst... gewoon bij Chelsea.

Zo is Courtois allesbehalve van plan om naar een andere Europese grootmacht te verhuizen. “Volgend jaar ben ik gewoon bij Chelsea”, vertelt Courtois aan The Evening Standard. “Ik heb nog geen contractverlenging getekend maar nu is niet het moment dat te doen. Ik denk dat het beter is te wachten tot het einde van het seizoen.”

Courtois is het ook stilaan beu dat mensen het steeds maar over zijn toekomst hebben. De doelman voedde zelf de geruchten door niet uit te sluiten dat hij ooit naar Madrid wil verhuizen en nog meer door in Londen met een delegatie van Paris Saint-Germain over een transfer te praten.

"Het stoort me een beetje dat mensen er maar over blijven doorgaan. Ik heb een contract bij Chelsea tot 2019 en ik kan alleen maar zeggen dat ik geëngageerd ben voor Chelsea", benadrukt de Rode Duivel. "Als je nog maar één jaar onder contract ligt is het makkelijk voor mensen om allerlei dingen te zeggen. Maar mijn focus moet nu liggen op de competitie, en ervoor te zorgen dat we volgend jaar de Champions League spelen, en op de FA Cup.”

Poll: Moet Courtois bij Chelsea blijven?

TAGS  I  Courtois  I   Chelsea  I   Real Madrid

maandag 27 juni 2022

zondag 26 juni 2022

zaterdag 25 juni 2022