Hasi is Genk-speler kotsbeu: "Ze moeten hem wegdoen"

Hasi is Genk-speler kotsbeu:
Zondag 18 maart 2018 - 10:50   I  

KRC Genk bleef zaterdagavond verweesd achter na 120 minuten voetbal tegen een uitgekookt Standard. De ploeg van Philippe Clement kwam niet voldoende in zijn spel en greep daardoor naast de eindzege in de Beker van België. Besnik Hasi, ex-coach van Anderlecht, Legia Warschau en Olympiakos, nam één Genk-speler in het bijzonder op de korrel.

"De backs van Standard rukken steeds vaker op, Buffel en Ndongala moeten meer verdedigen, maar die laatste doet dat nauwelijks, hij helpt Nastic niet", vertelde Hasi tijdens de wedstrijd al aan Het Belang van Limburg. “Ndongala laat zijn mannetje wéér lopen, hij wandelt gewoon terug. Ik denk dat we al weten wie er gewisseld zal worden."

Toen Ndongala als klap op de vuurpijl ook nog eens een geel karton onder de neus geduwd kreeg omwille van een schwalbe, zat zijn wedstrijd er op. Clement haalde de Standard-huurling naar de kant.

Als het overigens van Hasi afhangt, heeft Ndongala geen toekomst in de Luminus Arena. De vleugelaanvaller speelde enkele goede wedstrijden sinds zijn komst, maar zakte tijdens de bekerfinale door het ijs. "Op basis van zijn prestatie in de finale moet Genk hem volgend seizoen ook niet houden. Onvoldoende. Stuur hem maar terug naar Standard", klinkt het harde verdict van Hasi.

Poll: Moet Genk Ndongala definitief binnenhalen?

TAGS  I  Hasi  I   Ndongala  I   RC Genk  I   Standard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024