'Ook deze Belgische club denkt aan Preud'homme'

'Ook deze Belgische club denkt aan Preud'homme'
Dinsdag 20 maart 2018 - 06:25   I  

Michel Preud'homme geniet momenteel nog van een welgekomen sabbatjaar, maar het begint stilaan écht te kriebelen bij de gewezen succestrainer van Club Brugge. Standard wil Preud'homme volgend seizoen als trainer, maar 'De Rouches' krijgen mogelijk concurrentie uit onverwachte hoek...

"In België zijn naast Club Brugge en Standard op het eerste gezicht niet veel clubs waar Preud'homme aan de slag wil of kan. Anderlecht heeft een doorlopend contract met Hein Vanhaezebrouck, net zoals AA Gent en RC Genk met hun huidige coaches nog doorlopende verbintenissen hebben", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Al zou er naast Standard toch nog één club zijn die de situatie van Preud'homme nauwlettend in de gaten houdt: Royal Antwerp FC. "Nieuwe eend in de bijt is echter Antwerp FC. Stel dat de oudste club van het land, die nipt PO1 miste, niet doorgaat met Laszlo Bölöni, dan komt Preud'homme nadrukkelijk in beeld."

Volgens de krant is zakenman Paul Gheysens alvast kapitaalkrachtig genoeg om Preud'homme naar De Bosuil te halen. "Antwerp-baas Paul Gheysens heeft het geld om hem te betalen. Luciano D'Onofrio, de man die de sportieve lijnen uitzet, werd samen met Preud'homme bij Standard landskampioen in 2008." Al blijft het natuurlijk altijd afwachten of MPH zin heeft in een avontuur met The Great Old.

Poll: Kan Antwerp Preud'homme binnenhalen?

TAGS  I  Preud'homme  I   Antwerp  I   Club Brugge  I   Standard  I   KV Mechelen  I   AA Gent

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024