Anderlecht speelt smaakmaker kwijt: '2 miljoen euro'

Anderlecht speelt smaakmaker kwijt: '2 miljoen euro'
Woensdag 21 maart 2018 - 06:55   I  

Met Marc Coucke als nieuwe voorzitter is de kans groot dat er de komende maanden en jaren veel zaken zullen veranderen bij RSC Anderlecht. Te beginnen op het vlak van transfers. Tijdens de volgende mercato mogen er alvast heel wat inkomende en uitgaande verrichtingen verwacht worden.

Eén van de spelers die straks al zeker vertrekt bij paars-wit, is Mahmoud Trezeguet Hassan. Anderlecht verhuurt de Egyptische dribbelaar tot het einde van het seizoen aan het Turkse Kasimpasa, dat ook een aankoopoptie bemachtigde tijdens de onderhandelingen.

De 23-jarige Trezeguet doet het uitstekende bij Kasimpasa, de twaalfde in het klassement. De Turken zijn dan ook van plan om de aankoopoptie van 2 miljoen euro te lichten. Dat is op zich veel geld voor Kasimpasa, maar de club hoopt Trezeguet komende zomer voor een veelvoud door te verkopen aan een andere club. Dat meldt Het Nieuwsblad.

De Egyptenaar, dit seizoen goed voor elf doelpunt en vijf assists, kan alvast rekenen op belangstelling van Galatasaray en Fenerbahçe. Bij Kasimpasa hopen ze dat een goed WK de prijs van Trezeguet nog wat extra de hoogte injaagt.

 

Poll: Is Trezeguet meer waard dan 2 miljoen euro?

TAGS  I  Trezeguet  I   Anderlecht  I   Kasimpasa  I   Galatasaray  I   Fenerbahçe

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024