Bölöni zet Limbombe meteen op zijn plaats: 'Zo is de situatie écht'

Bölöni zet Limbombe meteen op zijn plaats: 'Zo is de situatie écht'
Vrijdag 23 maart 2018 - 07:08   I  

Donderdag liet Stallone Limbombe duidelijk verstaan dat hij Royal Antwerp FC straks zal verlaten. De flankaanvaller kreeg naar eigen zeggen geen nieuw contract voorgeschoteld en wil daarom andere oorden opzoeken. 'Klopt niet', zeggen ze nu bij Antwerp. Trainer Laszlo Bölöni weerlegt de woorden van zijn uitblinker.

Op de Bosuil weten ze met zekerheid dat Limbombe niet van plan is om bij te tekenen. “Ik heb eerder al met hem gesproken”, aldus Bölöni in Het Laatste Nieuws. “Hij is erin geslaagd om op een moment dat het nodig was, intelligent te reageren. Ik denk dat hij niet meer dezelfde speler is als bij het begin van het seizoen. Dankzij zijn intelligentie, zijn talent, zijn begrip en het werk dat we met hem verrichtten, maakte hij een aardige vooruitgang."

"Ik zou met hem verder willen, maar hij heeft volgens mij een ander project in zijn gedachten", benadrukt de oefenmeester van Antwerp. "De club heeft hem een voorstel gedaan, maar kreeg nooit een antwoord. Als je niets laat weten, betekent dat meestal neen.”

"Ik ga het missen om een speler van Antwerp te zijn"

Het lijkt nu al een uitgemaakte zaak dat Stallone Limbombe aan het begin van volgend seizoen geen Antwerp-speler meer is. "Ik denk dat het na de play-offs over zal zijn. Ze bellen me niet. Wat moet ik doen? Zelf bellen? De trainer zegt altijd dat hij me erbij wil volgend seizoen en in me gelooft. Hij heeft nu echt gezien wat ik kan, maar hij stelt de contracten niet op", zei Limbombe donderdag in de krant

"In Antwerp is alles raar. Ik ben hier nu vier jaar en heb al veel meegemaakt. Goede en slechte tijden. It is what it is. Ik zeg ook tegen de trainer dat ik wil blijven. Ik voel me hier thuis. Bij Antwerp werd ik prof. Maar wat wil je dat ik doe? Ik ga het missen om speler van Antwerp te zijn."

Poll: Kan Stallone Limbombe mee bij een Belgische topclub?

TAGS  I  Bölöni  I   Limbombe  I   Antwerp  I   RC Genk  I   AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024