Batshuayi grapt over 'concurrent' Bolt: "Dat hoop ik écht"

Batshuayi grapt over 'concurrent' Bolt:
Zaterdag 24 maart 2018 - 16:45   I  

Het was een speciale training bij Borussia Dortmund. Usain Bolt trainde namelijk mee. De Jamaicaan wilde het altijd al eens als voetballer proberen en nu kreeg hij dus de kans. Er was massaal veel mediabelangstelling voor het debuut van Bolt als voetballer. De eerste beelden zijn er ook al van Bolt in het trainingsshirt van Dortmund.

Michy Batshuayi was er niet bij, want hij traint momenteel met de Rode Duivels om de oefeninterland tegen Saudi-Arabië voor te bereiden. Jammer, want de Rode Duivel had graag eens kunnen samentrainen met Usain Bolt.

De kans dat Bolt ook daadwerkelijk aan de slag zal gaan bij Dortmund is uiteraard quasi onbestaande. Dat weet ook Batshuayi, die er best om kon lachen. “Het is een beetje jammer dat ik daar niet bij was. Het is alleen te hopen dat hij straks niet met mijn plaats gaat lopen (lacht).”

Hoe hard meent Bolt het?

De vraag is natuurlijk hoe serieus Bolt is. Hij lijkt er alvast zelf vol voor te gaan. "Ik moet enkel nog wat fitter worden", stelt Bolt. "Na mijn atletiekpensioen heb ik niet zo veel meer gedaan. Maar daar valt aan te werken."Ik hoop dat ik, als ik wat beter getraind ben, mijn kans mag wagen bij een leuke club uit een mooie competitie."

Viel Bolt mee als voetballer? Niet dat je kan zeggen dat hij op het niveau van een profvoetballer speelt, verre van. De training bij Dortmund was dan ook vooral een enorme PR-stunt. Toch sluit hij niet uit nog professioneel voetballer te worden. Wie weet kan hij wel in de Belgische competitie aan de slag.

Poll: Tekent Bolt binnenkort ergens een profcontract?

TAGS  I  Batshuayi  I   Dortmund  I   Bolt  I   Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024