Belangrijk nieuws over Marc Coucke bij Anderlecht

Belangrijk nieuws over Marc Coucke bij Anderlecht
Dinsdag 27 maart 2018 - 08:33   I   door Redactie

Marc Coucke is nog steeds niet officieel de voorzitter van Anderlecht. Coucke wacht nog steeds op het oordeel van de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA). Verwacht werd dat op maandag 26 maart de overname van Anderlecht goedgekeurd zou worden, maar die datum is intussen verstreken.

“Ten vroegste woensdag en ten laatste vrijdag geven we ons oordeel over de overname van Anderlecht”, aldus Véronique Thirion van de BMA in Het Nieuwsblad. “Dat betekent niet dat er problemen zijn. We voeren gewoon een marktonderzoek.”

“We stelden onder meer vragen aan de Pro League en aan de andere eersteklassers om te polsen naar hun perceptie van deze overname en om zicht te krijgen op de verdeling van het tv-geld. Dat is de normale procedure”, aldus Thirion. “Zonder bijkomende vragen kan het nu snel gaan.”

Coucke wacht vol ongeduld op het oordeel van de BMA. Zolang dat er niet is, mag Coucke officieel geen beslissingen nemen. Dat is onder meer de reden waarom Luc Devroe nog niet werd aangesteld als sportief directeur bij paars-wit.

Poll: Denk jij dat Coucke een goeie voorzitter zal zijn?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024