"De Bruyne en Courtois moeten hun mond houden"

Dinsdag 27 maart 2018 - 20:15   I   door Redactie

Er was al veel kritiek op het spelsysteem van Roberto Martinez. Niet vanuit de buitenwereld, wel van de Rode Duivels zelf. Zowel Kevin De Bruyne als Thibaut Courtois maakten er zich al openlijk zorgen over. Ex-international Guy Vandersmissen stelt zich daar grote vragen bij.

"Als ik bepaalde artikels lees, dan heb ik schrik dat we in Rusland met heel wat ego’s gaan zitten. Iedereen zal daar willen uitblinken en lukt dat niet, dan zal er kritiek komen. Sommigen stellen het systeem in vraag, zoals Courtois onder meer, en dat zijn toch de belangrijke spelers van onze ploeg. Daar moet je toch mee oppassen. Ze moeten dat niet in de pers zeggen, maar intern", aldus Vandersmissen op TV Limburg.

Al die ego's bij elkaar, dat vraagt om problemen. Althans, zo denkt Vandersmissen er toch over. "We hebben de spelers om wereldkampioen te worden, maar ik denk dat er in Rusland – en misschien al eerder – daar wel problemen gaan komen. Er zal niks mogen misgaan, want dan komt er kritiek. Ik weet niet of het goed zit bij de Rode Duivels."

Poll: Moeten De Bruyne en Courtois stoppen met openlijk kritiek te geven?

TAGS  I  Rode Duivels  I   De Bruyne  I   Courtois  I   Vandersmissen

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024