"Daar moet Coucke komaf mee maken bij Anderlecht"

Woensdag 28 maart 2018 - 23:45   I  

Hij heeft er even op moeten wachten, maar woensdag was het uiteindelijk zover: Marc Coucke is nu ook officieel voorzitter van RSC Anderlecht. De Belgische zakenman kan nu ook écht knopen gaan doorhakken bij paars-wit. Er ligt alvast veel werk op de plank.

"Bij paars-wit is nu definitief een nieuw tijdperk begonnen, al is er op vele niveaus nog onduidelijkheid", merkt Jacques Sys op in Sport/Voetbalmagazine. "Daar moet Marc Coucke in zijn rechttoe-rechtaanstijl komaf mee maken. Intussen trekt de nog altijd regerende kampioen zich op aan drie opeenvolgende overwinningen. Ook hier valt het te bezien of de ploeg die lijn na de competitieonderbreking doortrekt."

Coucke zelf heeft er alvast ontzettend veel zin in. "Clearance mededinging ontvangen, RSCA here we come, team en fans, samen naar mooie tijden!", liet hij woensdagnamiddag meteen weten via zijn Twitter-pagina.

Devroe en Goossens

Het eerste wat Coucke nu zal doen is enkele nieuwe mensen naar Anderlecht halen. Zo raakte al bekend dat sportief directeur Luc Devroe en dokter Chris Goossens KV Oostende inruilen en bij paars-wit aan de slag zullen gaan. Coucke heeft beide heren erg hoog zitten en gelooft dat ze ook belangrijk kunnen worden in Brussel.

Poll: Gaat Coucke het goed doen bij Anderlecht?

TAGS  I  Coucke  I   Anderlecht  I   KV Oostende

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024