De Vlieger meteen scherp voor deze Anderlecht-speler na verlies tegen Gent

De Vlieger meteen scherp voor deze Anderlecht-speler na verlies tegen Gent
Maandag 02 april 2018 - 10:20   I  

Anderlecht kon gisteren niet winnen in het Constant Vanden Stockstadion tegen AA Gent. Het bleek vooral erg kwetsbaar achterin en onmondig voor het doel. Teodorczyk kon zijn goede prestaties niet verderzetten met een nieuwe knalprestatie en ook Morioka bleek niet trefzeker genoeg.

Geert De Vlieger zag na de wedstrijd dan ook dat de magie tussen Coucke en Teodorczyk nu al uitgewerkt lijkt. "Magie van Marc Coucke op Teo duidelijk uitgewerkt...sowieso te weinig magie bij Anderlecht tegen sterk AA Gent", aldus De Vlieger via Twitter.

Belangrijke troef

Vandenbempt wist voor de start van de play-offs dat Teodorczyk, en de vorm van Teo, belangrijk zou zijn voor Anderlecht. "Aan de andere kant: Teodorczyk lijkt helemaal terug nadat Marc Coucke hem wat in het oor gefluisterd heeft. Dat heeft in elk geval gewerkt. Als Teodorczyk dat niveau en die trefzekerheid kan aanhouden en die lijn doortrekt, is dat wel een belangrijke troef", voorspelde Vandenbempt.

"Anderlecht heeft 13 van zijn 16 zeges in de competitie behaald met 1 doelpunt verschil. Dat had te maken met defensieve kwetsbaarheid, maar ook met een gebrek aan efficiëntie. Niemand scoorde en als Teodorczyk dat weer doet, kan Anderlecht misschien wel makkelijker wedstrijden gaan winnen. Na een wedstrijd of 3 gaat Anderlecht weten of het echt weer meedoet voor de titel óf dat het nog zal moeten knokken voor Europees voetbal."

Poll: Haalt Teo nog zijn goede niveau deze play-offs?

TAGS  I  De Vlieger  I   Anderlecht  I   Teodorczyk  I   De Vlieger  I   AA Gent

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024