'Bayern München rondt transfer af met Real Madrid van 42 miljoen'

'Bayern München rondt transfer af met Real Madrid van 42 miljoen'
Maandag 02 april 2018 - 10:37   I  

James Rodriguez werd ooit met heel veel tromgeroffel binnengehaald bij Real Madrid en de Colombiaan begon ook echt goed aan zijn Spaans avontuur. Daarna zakte hij weg en werd hij door Real verhuurd voor twee seizoenen aan Bayern München. Daar doet Rodriguez het trouwens erg goed.

Zo goed dat Bayern München hem nu ook defintief wil overnemen. Daarvoor moet Bayern trouwens niet zo héél diep in de geldbuidel tasten, want voor 42 miljoen euro is de Colombiaan al van de Duitse recordkampioen. Real Madrid zal trouwens niet moeilijk doen, want de clausule was al voor de leenbeurt afgesproken.

De Duitsers moesten eerder wel 13 miljoen betalen om hem te huren van Real Madrid, dus in totaal betaalt Bayern eigenlijk 65 miljoen euro voor de 26-jarige Colombiaan, die nochtans de grote ster moest gaan worden in de Spaanse hoofdstad.

Wat met Lewandowski?

Real Madrid zou ook interesse tonen in Lewandowski en er was zelfs sprake van Rodriguez in de deal te betrekken, maar dat lijkt nu toch niet het geval te zijn. Real Madrid heeft ondertussen wel haar pijlen gericht op een andere ex-speler.

Volgens The Express is Real Madrid van plan om niemand minder dan Alvaro Morata terug te halen naar Santiago Bernabéu. De spits ruilde De Koninklijke pas vorige zomer in voor Chelsea, waar hij het vooral in het begin van het seizoen uitstekend doet. Bij Real hebben ze spijt dat ze Morata lieten gaan en zouden ze hun fout willen rechtzetten.

De Spaanse topclub verkocht de 25-jarige Morata iets minder dan een jaar geleden voor 65 miljoen euro aan Chelsea en zou nu bereid zijn om op zijn minst hetzelfde bedrag op tafel te leggen om de spits terug te halen naar Madrid. Of Chelsea wil meewerken aan een deal is niet duidelijk.

Poll: Goeie transfer van Bayern?

TAGS  I  Bayern München  I   Real Madrid  I   Rodriguez

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024