'Anderlecht legt 'de nieuwe Fellaini' vast'

'Anderlecht legt 'de nieuwe Fellaini' vast'
Woensdag 04 april 2018 - 09:43   I  

RSC Anderlecht lijkt alle hoop op een titelprolongatie te moeten opgeven. Paars-wit begon met een nederlaag aan play-off 1 en leider Club Brugge telt intussen al negen punten meer. In het Constant Vanden Stockstadion richten ze hun blik dan ook al stilaan op volgend seizoen.

Marc Coucke hoopt vanaf volgend seizoen opnieuw aan te knopen met successen. Indien nodig zal de nieuwe eigenaar van Anderlecht fors investeren, maar Coucke wil en zal ook inzetten op de eigen jeugd. En in de paars-witte jeugdelftallen zitten er alvast enkele ruwe diamanten.

Sport/Voetbalmagazine weet dat Anderlecht momenteel álles in het werk stelt om twee toptalenten langer aan zich te binden. Halim Timassi wordt nu al 'de nieuwe Fellaini' genoemd. Als alles volgens plan loopt, staat hem een grote toekomst te wachten. Bij paars-wit hopen ze dat de speler dan ook nog even in Brusse blijft voetballen. Timassi zal in principe een profcontract van drie jaar tekenen en aanbiedingen van Internazionale en Stoke City naast zich neerleggen.

Verder hoopt Anderlecht ook Eliot Matazo langer in Neerpede te houden. Zowat iedere Europese grootmacht hengelt naar Matazo. Hem houden wordt een lastige opdracht, maar misschien dat Coucke mits een financiële inspanning erin slaagt om Matazo en diens entourage te overtuigen.

Poll: Gaan deze jongens het maken?

TAGS  I  Fellaini  I   Anderlecht  I   Timassi  I   Matazo

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024