‘Deze Belgische club verrast iedereen en meldt zich bij Mats Rits’

‘Deze Belgische club verrast iedereen en meldt zich bij Mats Rits’
Woensdag 04 april 2018 - 16:08   I  

Waar speelt Mats Rits volgend seizoen? De middenvelder tuimelde samen met KV Mechelen uit de Jupiler Pro League, maar voorlopig is er nog geen duidelijkheid omtrent zijn toekomst. Toch hoeft Rits niet te wanhopen, want aan interesse is er geen gebrek.

Zo kan Rits mogelijk terecht bij Royal Antwerp FC. De club greep dit seizoen nipt naast play-off 1, maar de honger van op de Bosuil blijft groot. Volgend seizoen wil eigenaar Paul Gheysens zijn ploeg na dertig speeldagen wél in de top zes zien, en daarom zal in het tussenseizoen werk gemaakt worden van een betere kern.

Sport/Voetbalmagazine weet Luciano D’Onofrio achter de schermen hard werkt aan de uitbouw van een nieuwe ploeg. Momenteel staan er nog heel wat vraagtekens achter de toekomst van enkele van de huidige sterkhouders. Zo is het lang niet zeker dat Borges, De Laet, Ardaiz, Sall, Rodrigues en Oulare ook volgend seizoen nog op de Bosuil zullen spelen.

Meer kwaliteit in Antwerp-kern

Toch mikken Gheysens en D’Onofrio hoog, want het is de bedoeling om de kern van dit seizoen aan te vullen met een pak kwaliteit. Het doel van Gheysens is duidelijk: hij wil Antwerp in play-off 1 zien. Eén van de mogelijke nieuwkomers die Antwerp aan een ticket voor de top zes moet helpen is… Mats Rits.

Rits degradeerde met KV Mechelen naar de Proximus League, maar de kans is klein dat de 24-jarige middenvelder volgend seizoen ook effectief in 1B zal spelen. Een transfer naar Antwerp ligt mogelijk wel gevoelig in het geval van Rits, aangezien hij zijn opleiding genoot bij… Beerschot.

Poll: Zou Rits bij Antwerp passen?

TAGS  I  Rits  I   KV Mechelen  I   Beerschot Wilrijk  I   Antwerp  I   AA Gent  I   RC Genk  I   Standard  I   Club Brugge  I   Anderlecht

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024