Guardiola haalt keihard uit naar Liverpool-fans: "Nooit meer!"

Guardiola haalt keihard uit naar Liverpool-fans:
Woensdag 04 april 2018 - 23:40   I  

Ook na de wedstrijd was het busincident niet vergeten. Kompany mocht het voorval dan wel nog relativeren, Pep Guardiola had daar veel meer problemen mee. De bus werd bekogeld met stenen en flessen en de bus liep ook erg veel schade op.

Na de wedstrijd was Jurgen Klopp er als de kippen bij om zijn verontschuldigen aan te bieden aan Pep Guardiola. Klopp kwam voor de spelersbus aan van City en had het dus niet in de gaten, maar hij veroordeelt het gedrag van de Liverpool-fans wel.

"Ik begrijp er niets van. We hebben het er van tevoren nog zo over gehad en hebben alles geprobeerd om dit te voorkomen. Wij werden positief onthaald, maar wisten niet wat er net gebeurd was omdat Manchester City voor ons reed. Ik kan alleen maar mijn excuses aanbieden", aldus Klopp.

"Nooit meer"

Guardiola was tevreden met de excuses van Klopp, maar stelt zich toch vragen bij het voorval. Hij hoopt ook dat Liverpool drastisch ingrijpt zodat zulke zaken in de toekomst niet meer zullen voorvallen. "Ik wil Jürgen Klopp bedanken voor zijn verontschuldigingen. We hadden dit niet verwacht. Ik dacht dat de politie het wel aankon. Gelukkig er geen speler gewond geraakt. Ik weet dat Liverpool groter is dan de paar amokmakers die dit hebben veroorzaakt. Hopelijk gebeurt dit nooit meer", aldus Guardiola.

Poll: Moet Liverpool strenger optreden?

TAGS  I  Manchester City  I   Liverpool

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024