Fernando Torres neemt drastische beslissing over zijn toekomst

Fernando Torres neemt drastische beslissing over zijn toekomst
Maandag 09 april 2018 - 15:30   I  

Fernando Torres (34) speelt momenteel voor Atlético Madrid, de ploeg van zijn hart. In totaal speelde Torres al 330 wedstrijden voor de Madrilenen, waarin hij al 113 keer de netten kon doen trillen. De Spaanse spits is dan ook erg geliefd in Madrid.

Toch is wordt dit zijn laatste seizoen bij Atlético Madrid. Dat heeft de Spanjaard zelf bekendgemaakt. Stoppen doet de spits nog niet, maar hij zal nu wel uitkijken naar een nieuwe club. Wellicht zal Torres nog een lucratieve deal (China?) uit de brand willen slepen.

"Dit is mijn laatste seizoen bij Atletico", zegt Torres volgens Sporza. "Het was geen gemakkelijke beslissing, maar door omstandigheden wel de beste optie. Ik vind het nodig om dat nieuws mee te delen aan de fans. Zij hebben me enorm veel steun gegeven, en ik hoop dat ze mij dit seizoen nog blijven steunen."

"Wou hier carrière afsluiten"

Het was dan ook geen evidentie om de keuze te maken. "Het is moeilijk om voor de 2e keer afscheid te nemen, want ik dacht altijd dat ik bij Atletico mijn carrière zou afsluiten. Ik voel me fysiek en mentaal nog in orde om te blijven voetballen en ik zal op zoek gaan naar een nieuwe club", besluit Torres.

Poll: Trekt Torres volgend seizoen naar China?

TAGS  I  Atlético Madrid  I   Torres

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024