Louwagie heeft opvallende mening over Mogi Bayat: "Heb hem dat al gezegd"

Louwagie heeft opvallende mening over Mogi Bayat:
Dinsdag 10 april 2018 - 12:31   I  

Mogi Bayat, dé spelersmakelaar van de Belgische competitie, kreeg heel wat kritiek over zich heen na onder andere een interview van voetbalmakelaar Nenad Petrovic in Sport/Voetbalmagazine, waarin hij hard uithaalde naar Bayat. Ook Coucke werkt liever niet samen met Bayat, in tegenstelling tot Van Holsbeeck en Vanden Stock.

Ook in Gent werken ze graag samen met Bayat en Louwagie had daar gisteren in Extra Time een verklaring voor. "Ik vind Bayat een goeie makelaar. Hij kent zijn vak. Er zijn tegenwoordig zoveel makelaars dat je het kaf van het koren moet scheiden. Als CEO van een grote club kan je niet met al die makelaars samenwerken. Dat bestaat niet. Er zijn zoveel makelaars. Dat is tijdverlies."

"Praat te veel met de pers"

Toch vindt Louwagie dat Bayat iets te veel met de pers praat. Dat heeft Louwagie trouwens ook al gezegd tegen Bayat. "Je moet schiften en met een aantal makelaar werken. Bij Gent zijn dat er 7 of 8. Naast Bayat zijn er uiteraard nog andere. We kennen die ook goed. Sommige zijn administratief sterker, anderen dan weer sporttechnisch sterker. Je moet een goede mix vinden. Ik vind wel dat Bayat veel te veel in de pers komt en dat heb ik hem ook al gezegd."

Poll: Is het slim van AA Gent om samen te werken met Bayat?

TAGS  I  Anderlecht  I   AA Gent  I   Bayat

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024