'Hij blokkeert voorlopig de komst van Preud'homme naar Standard'

'Hij blokkeert voorlopig de komst van Preud'homme naar Standard'
Woensdag 11 april 2018 - 13:59   I  

Michel Preud'homme leek op weg naar Standard, maar het is ondertussen al een pak rustiger geworden. De onderhandelingen lijken wat vast te zitten en geen enkele partij speelt voorlopig open kaart. Voor Sa Pinto is de situatie erg vervelend, maar ook voor Olivier Renard is de toekomst plots onzeker.

Michel Preud'homme zou een manager worden naar Engels model, maar dat zou ook betekenen dat Renard plaats zou moeten maken. En dat is volgens Sport/Voetbalmagzine een probleem, want Venanzi vertrouwt Renard blind en wil hem dus niet naar de uitgang leiden. Daardoor liggen de onderhandelingen ook wat gevoeliger.

Het gerucht dat men van Olivier Renard hoofd scouting zou maken, is ook al buitenissig. Want als in de komende weken de komst van Michel Preud'homme bevestigd wordt door Standard, dan zien we hem niet meteen een rol als manager naar Engels model opnemen, omdat zo'n functie automatisch het vertrek van Renard zou inhouden. En als er nu één ding is waarvan men op Sclessin zeker is, dan is het wel dat voorzitter Venanzi een blind vertrouwen heeft in zijn sportief directeur.

Poll: Denkt u dat Preud'homme naar Standard trekt?

TAGS  I  Standard  I   Preud'homme  I   Renard

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024