Vanhaezebrouck gelooft ogen niet: "Hij is een fenomeen!"

Vanhaezebrouck gelooft ogen niet:
Maandag 16 april 2018 - 07:00   I  

RSC Anderlecht won zondagavond met 1-0 van Club Brugge, en zo sluipt paars-wit op kousenvoeten wat dichter bij de trotse leider. Hein Vanhaezebrouck toonde zich na het laatste fluitsignaal in de topper een meer dan tevreden man.

"Chapeau aan mijn groep", aldus Vanhaezebrouck in Het Laatste Nieuws. "Dit moet de wedstrijd zijn waarin ze het best uitgevoerd hebben wat we afgesproken hadden. Er was slechts één minpunt: we hadden in het slot meer maturiteit moeten tonen. We trapten bij 1-0 vanuit onmogelijke hoeken, terwijl we de bal beter in de ploeg hadden gehouden. Mocht Club op dat moment met 0-1 leidden, dan zou je Diaby, Vanaken en Vormen in de hoeken zien duiken om tijd te winnen. Ach, ik mag niet klagen, want we hebben op 'een goeie manier' gewonnen. Dat doet altijd meer deugd."

De trainer van Anderlecht zag ook heel wat spelers uitblinken.. "Achterin was Leander (Dendoncker, nvdr.) heel sterk. Dat gold voor de hele defensie - het stond goed. Markovic, die op het einde wel wat last ondervond, en Teodorczyk hebben dan weer hard gewerkt en brengen offensief een surplus. En Saelemaekers is een fenomeen. Hopelijk zijn we hem niet kwijt na dat contact", vertelde Vanhaezebrouck nog over zijn jonge rechtsback.

Poll: Ben jij onder de indruk van Saelemaekers?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024