“Of ik bij Anderlecht wil blijven? Ik voel me hier best goed”

“Of ik bij Anderlecht wil blijven? Ik voel me hier best goed”
Maandag 23 april 2018 - 07:01   I  

Anderlecht verloor afgelopen weekend met 2-1 op het veld van Racing Genk. Enig lichtpuntje was het eerste doelpunt van Lazar Markovic bij Anderlecht. De Serviër scoorde zijn eerste goal sinds 22 april 2017. Toen vond hij de weg naar goal met Liverpool tegen Watford.

Lazar Markovic wil zich bij Anderlecht vooral terug op de kaart zetten, zo laat hij weten tegenover de Servische staatstelevisie. "Deze goal is voor mezelf en om aan Liverpool te laten zien dat ik nog steeds dezelfde goede voetballer ben die ze ooit kochten. Ik had erg zware maanden in Liverpool. Hoe ze mensen daar behandelen... Dat doe je niet", foetert Markovic.

"Ze bleven maar ik weet niet hoeveel geld vragen - een onrealistische transferprijs - en wilden me niet definitief laten gaan terwijl ik er nooit meer speelde. Natuurlijk vat ik dat dan persoonlijk op. Waarom deden ze dat? Ik zeg dit niet in een opwelling na die ene goal hoor. Het is iets dat al maanden in mijn kop zit."

De relatie tussen Liverpool en Markovic is dus flink bekoeld. Anderlecht maakt zeker kans om de Servische international langer binnen de rangen te houden en Markovic zelf voelt zich goed bij paars-wit. "Ik speelde met pijnstillers. Ik vocht hard en hoop dat ik kan blijven doorgaan tot het einde van het seizoen. Of ik bij Anderlecht wil blijven? Ik voel me hier best goed, dank je."

Poll: Moet Anderlecht Markovic langer proberen te houden?

TAGS  I  Markovic  I   Anderlecht  I   Liverpool

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024