Club Brugge-favoriet kan gratis terugkeren naar België

Club Brugge-favoriet kan gratis terugkeren naar België
Maandag 23 april 2018 - 19:50   I  

Maxim Lestienne was jaren een onbetwiste basiskracht bij Club Brugge. De 25-jarige buitenspeler maakte tussen de 2010 en 2014 furore bij de Bruggelingen waarna hij vertrok naar Al-Arabi. De Arabische club leende hem respectievelijk uit aan Genoa en PSV. Nu staat Lestienne onder contract bij het Spaanse Malaga.

Sinds afgelopen weekend is Malaga niet meer te redden in de Priméra Division. De club van Lestienne won wel met 2-0 van Real Sociedad maar dat bleek niet genoeg. Lestienne stond in de basis en kreeg een staande ovatie nadat hij in de 78e minuut werd vervangen. Volgens El Desmarque is Lestienne één van de weinige spelers die op sympathie kunnen rekenen bij de aanhang van Malaga.

Eind juni loopt zijn contract bij Malaga ten einde dus ligt de optie voor een terugkeer naar de Belgische Jupiler Pro League zeker op tafel. Eerder werd er al gesproken over een terugkeer bij Club Brugge, maar ook rivaal Anderlecht ligt op de loer. Enkel het loon van Lestienne kan een struikelblok gaan vormen.

Poll: Doet Lestienne er goed aan terug te keren naar België?

TAGS  I  Lestienne  I   Club Brugge  I   Anderlecht

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024