'Club Brugge kan geen beroep doen op deze sterkhouder tegen RC Genk'

'Club Brugge kan geen beroep doen op deze sterkhouder tegen RC Genk'
Dinsdag 24 april 2018 - 07:03   I  

Club Brugge had nu al op rozen kunnen zitten, maar in de slotfase gaf het een zege tegen Standard nog weg. Een domper op de Brugse feestvreugde, waardoor ze best ook niet verliezen op het veld van Racing Genk. Maar de traditie leert dat Club het daar altijd moeilijk heeft.

Ivan Leko kan ook alweer geen beroep doen op Matej Mitrovic. De verdediger sukkelt nog steeds met een blessure aan de hamstrings en raakt niet fit voor de wedstrijd tegen Racing Genk. De week nadien, tegen Anderlecht en voor veel Club-fans hopelijk de titelmatch, zou hij normaal wel speelklaar moeten geraken.

Zijn vervanger wordt wellicht weer Benoit Poulain. Ook hij sukkelde met een blessure, maar is dus net op tijd klaar om de blessure van Mitrovic op te vangen. Wat Club verder met de Kroaat van plan is, dat is voorlopig nog onduidelijk. Ze hadden de aankoopoptie graag gelicht, al blijft die wel aan de dure kant. Bovendien heeft Club met Poulain, Mechele, Denswil, Scholz en Decarli heel wat verdedigers rondlopen. Al zal er komende zomer wel wat bewegen.

Poll: Moet Club Brugge Mitrovic definitief overnemen?

TAGS  I  Club Brugge  I   RC Genk  I   Mitrovic

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024