Junior Edmilson is duidelijk over transfer naar Anderlecht

Junior Edmilson is duidelijk over transfer naar Anderlecht
Zaterdag 28 april 2018 - 07:46   I  

Junior Edmilson huppelt momenteel vrolijk door play-off 1. Tijdens de voorbije weken groeide de Braziliaanse Belg uit tot één van dé absolute smaakmakers in de Belgische competitie. Of hij ook volgend seizoen nog bij Standard zit, is maar de vraag...

De 23-jarige Edmilson ligt nog tot de zomer van 2019 onder contract bij Standard, dat zijn smaakmaker al een nieuwe overeenkomst voorschotelde. Edmilson beslist pas na afloop van het seizoen over zijn toekomst. Hij beseft maar al te goed dat hij momenteel goed in de markt ligt. Anderlecht is geïnteresseerd, Club Brugge was in het verleden al bereid om enkele miljoenen te betalen, maar ook het buitenland lonkt.

"Iedereen weet intussen dat mijn contract eind volgend seizoen afloopt", zegt Edmilson in Het Laatste Nieuws. "Het is mijn droom om zo ver mogelijk te geraken. Ik wil in de grootste competities ter wereld voetballen: Spanje, Duitsland... Bij een ploeg die Champions League speelt."

"Na het seizoen ga ik praten met de club, daarna zien we wel", gaat de vleugelaanvaller verder. "Waar ik binnen vijf jaar wil staan? Goh, bij een topclub in Spanje, stel je voor. Dan zou mijn carrière helemaal geslaagd zijn."

Poll: Speelt Edmilson volgend seizoen nog bij Standard?

TAGS  I  Edmilson  I   Standard  I   Anderlecht

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024