Simon en Kalu met de grond gelijkgemaakt: "Dat ze dat eerst maar eens doen!"

Simon en Kalu met de grond gelijkgemaakt:
Zondag 29 april 2018 - 10:24   I  

AA Gent begon goed aan play-off 1. Op de flanken kon het rekenen op de individuele klasse van Moses Simon en Samuel Kalu. Beide heren flitsen de laatste wedstrijden al weer heel wat minder en dat is voor AA Gent toch een aderlating.

Dat ziet ook Thierry Pister, die in een vorig leven nog voor AA Gent en Standard voetbalde. De Gentenaar vindt het niet kunnen dat beide heren met hun hoofd bij een transfer zitten, terwijl ze hier in België nog heel veel te bewijzen hebben.

“Flankspelers zoals Samuel Kalu en Moses Simon blazen te hoog van de toren met eventuele transfers naar het buitenland. Dat ze zich eerst eens bewijzen in België en wat constanter presteren. Het is niet enkel zij twee natuurlijk. Ik mis soms wat inzet”, klinkt het op HLN.

Gent werkt mee aan transfer

Moses Simon verlaat meer dan waarschijnlijk de club. Dat bevestigde Louwagie onlangs nog. "Simon en Kalinic hebben we de belofte gedaan dat we ze niet zullen tegenhouden deze zomer. Da's een beetje onze politiek - we geven spelers relatief lage salarissen, maar we vertellen er wél bij dat ze vroeger zullen mogen vertrekken dan bij andere clubs. Wij zullen de carrièreplanning van een speler niet belemmeren, ook al kan dat ons enkele miljoenen kosten", zei Gent-manager Michel Louwagie in Het Laatste Nieuws.

Poll: Hebben beide heren nog veel te bewijzen in België?

TAGS  I  AA Gent  I   Standard  I   Simon  I   Kalu

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024