Coucke gaf 11 jonkies contract, dit is dé nieuwe 'golden boy' bij RSCA

Coucke gaf 11 jonkies contract, dit is dé nieuwe 'golden boy' bij RSCA
Vrijdag 04 mei 2018 - 18:15   I  

Marc Coucke maakte vrijdagmiddag op een persconferentie ‘groot nieuws’ bekend. De kersverse voorzitter van RSC Anderlecht liet weten dat maar liefst acht getalenteerde jeugdspelers hun krabbel zetten onder een eerste professionele overeenkomst.

Het gaat om Jeremy Doku, Mathis Suray, Anouar Ait El Hadj, Lucas Lissens, Halim Timassi, Killian Sardella, Loic Masscho, Chris Kalulika, Yari Verschaeren, Antoine Colassin en Zacarias Antonio. Maar wie is nu eigenlijk het allergrootste talent van de zo geprezen ‘gouden lichting’?

Heel wat waarnemers zijn het erover eens dat we in de toekomst nog heel wat mogen verwachten Jeremy Doku. De jonge aanvaller werd de voorbije weken en maanden het hof gemaakt door tal van grote clubs, onder wie ook Champions Leaguefinalist Liverpool.

Na een goed gesprek met het bestuur van Anderlecht – én met Romelu Lukaku – besliste Doku uiteindelijk om bij paars-wit te blijven. Als alles volgens plan verloopt, moet het goudhaantje op termijn doorbreken in de hoofdmacht van Anderlecht.

Poll: Gaat Doku het maken?

TAGS  I  Doku  I   Anderlecht  I   Lukaku

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022