Thomas Meunier maakt opmerkelijke terugkeer bij Club Brugge

Thomas Meunier maakt opmerkelijke terugkeer bij Club Brugge
Vrijdag 04 mei 2018 - 17:43   I  

Thomas Meunier maakte enkele jaren geleden furore bij Club Brugge en dat leverde hem een fraaie transfer richting Paris Saint-Germain op. Meunier supportert nog steeds voor blauw-zwart en zondag zal hij zelfs op post zijn voor de topper tussen Club Brugge en Anderlecht.

"Zondag staat dé topper gepland. Club ontvangt Anderlecht in het eigen Jan Breydelstadion. Het belooft een match op topniveau te worden, met onze fans in een hoofdrol. Kom zeker op tijd naar het stadion!", schrijft Club Brugge op zijn officiële webstek.

Bij blauw-zwart halen ze werkelijk álles uit de kast. Er zal niet alleen een DJ van de partij zijn om de sfeer te verzorgen, er volgt ook een begroeting van de spelersbus en ook Thomas Meunier zal dus van de partij zijn. Hij komt voor het eerst sinds zijn overstap naar PSG de Brugse fans groeten. En dat uitgerekend tegen rivaal Anderlecht, toch opmerkelijk.

"We starten de opbouw naar de wedstrijd om 12u30 met een DJ aan de Noordtribune en extra drankstanden buiten de stadionpoorten. Ook aanwezig: Thomas Meunier, die de fans voor het eerst sinds zijn vertrek naar PSG komt groeten. Vanaf 12u50 verwelkomen we samen de spelersbus. En gaan we naar het stadion, waar de opwarming iets voor 14u van start gaat", klinkt het nog bij Club.

Poll: Wat wordt het zondag?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Meunier

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024