'Club Brugge start onderhandelingen over eerste (stevige) zomertransfer'

'Club Brugge start onderhandelingen over eerste (stevige) zomertransfer'
Zondag 06 mei 2018 - 10:52   I  

De spelers van Club Brugge richten zich momenteel op het binnenhalen van de vijftiende landstitel in de blauw-zwarte geschiedenis, maar ondertussen maken CEO Vincent Mannaert en co al werk van transferzaken.

Zo kan Club Brugge bijvoorbeeld de onderhandelingen over zijn eerste inkomende zomertransfer starten. Volgens Turkse media rekent Besiktas niet meer op Matej Mitrovic, die sinds januari op huurbasis in het Jan Breydelstadion speelt. De Kroatische verdediger mag na afloop van dit seizoen definitief vertrekken bij Besiktas.

Club Brugge bemachtigde tijdens de onderhandelingen in januari al een aankoopoptie, maar die is niet van de poes. Besiktas liet immers een vastgelegde afkoopsom van 4,5 miljoen euro opnemen in de huurdeal.

Al zou het goed kunnen dat Besiktas zijn prijs nog wat laat zakken. Onlangs raakte bekend dat de Turken al vrede zouden nemen met 4 miljoen, maar omdat Mitrovic geheel overbodig is geworden bij zijn moederclub kan die prijs in de komende weken mogelijk nog verder dalen.

Poll: Moet Club Brugge Mitrovic definitief halen?

TAGS  I  Club Brugge  I   Mitrovic  I   Besiktas

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024