Bernd Thijs haalt na zijn ontslag hard uit naar AA Gent

Bernd Thijs haalt na zijn ontslag hard uit naar AA Gent
Woensdag 09 mei 2018 - 15:00   I  

Bern Thijs werd gisteren bedankt voor bewezen diensten. Hij krijgt de schuld van de slechte resultaten die AA Gent naar de bodem van het klassement hebben gebracht. De Buffalo's moeten nog vol aan de bak voor een Europees ticket nu.

In een persmededeling via Sports Career Management heeft Thijs nu gereageerd op zijn ontslag. Hij begrijpt niet waarom hij de schuld krijgt van de slechte resultaten. Volgens hem was er geen probleem tussen hem en de spelersgroep. Nadien laat de Limburger wel zijn Buffalo-hart spreken en bedankt hij de club voor de mooie jaren. Hij zou ooit graag terugkeren naar de Ghelamco Arena.

“Ik vind het jammer en niet correct dat ik als oorzaak word aangeduid van de mindere resultaten of van een probleem dat er zou zijn met de spelersgroep of de technische staf. Desalniettemin kan ik terugblikken op een lange en positieve periode bij AA Gent en wens ik de fans en iedereen bij de club te bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren. Ik wens de club veel succes in de aankomende periode en kijk met een gezonde dosis ambitie uit naar de volgende stap in mijn loopbaan als coach.‘Nie neute,nie pleuje, maar vooruit kijken’, zoals de Buffalo-supporters zeggen.Ik kijk ernaar uit om ooit eens terug te komen naar de Ghelamco Arena.”

Poll: Krijgt Thijs volgens jou onterecht de schuld?

TAGS  I  Thijs  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024