'Barcelona neemt drastische beslissing over toekomst van Luis Suarez'

'Barcelona neemt drastische beslissing over toekomst van Luis Suarez'
Woensdag 09 mei 2018 - 16:32   I  

Luis Suarez heeft Barcelona al heel wat heerlijke momenten opgeleverd. De 31-jarige Uruguayaan scoorde in 195 wedstrijden maar liefst 151 keer. Erg straffe cijfers voor de spits die vier seizoenen geleden Liverpool inruilde voor een Catalaans avontuur in Barcelona.

In Barcelona geloven ze nog steeds in de spits, maar ze houden er wel rekening mee dat de spits, die toch iets ouder aan het worden is, niet meer al te veel goede jaren op de teller heeft. Daarom zou Barcelona volgens Metro Suarez willen verkopen als Antoine Griezmann naar Camp Nou zou komen.

Dat zou ironisch zijn, want Suarez vertelde eerder dat de Fransman welkom is in Barcelona, maar dat hij niet vreesde voor zijn eigen plek in het elftal. “Griezmann komt niet om iemand zijn plek in te pikken. Hij komt hierheen met de ambitie om prijzen te winnen met de beste club ter wereld”, aldus de goaltjesdief van Barcelona.

'Koopje'

Griezmann heeft nog een contract tot 2022 en de afkoopsom bedraagt momenteel 200 miljoen euro. Na 1 juli is dit echter nog ‘maar’ de helft. De Franse international is dit seizoen goed op schot voor Atlético Madrid. De 27-jarige aanvaller is in totaal al goed voor 27 doelpunten.

Poll: Is Griezmann beter dan Suarez?

TAGS  I  Barcelona  I  Atlético Madrid  I  Suarez  I  Griezmann

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024