'Deze 3 Belgische clubs maken jacht op Club-keeper Teunckens'

'Deze 3 Belgische clubs maken jacht op Club-keeper Teunckens'
Dinsdag 15 mei 2018 - 18:28   I  

Jens Teunckens is één van de doelmannen die in het tussenseizoen mag vertrekken bij Club Brugge. Blauw-zwart verhuurde de 20-jarige goalie na de winterstop aan Royal Antwerp FC. Aanvankelijk leek die club ook werk te maken van een definitieve transfer, maar het staat nog lang niet vast dat Teunckens ook volgend jaar op de Bosuil speelt.

Antwerp-trainer Laszlo Bölöni beloofde Teunckens dat die zijn kans zou krijgen in play-off 2, maar de Club Brugge-huurling stond amper één keer tussen de palen. Omdat het vertrouwen van Antwerp niet overduidelijk is zou Teunckens momenteel de kat uit de boom willen kijken alvorens een beslissing over zijn toekomst te nemen.

De beloftevolle doelman ligt nog één seizoen onder contract bij Club Brugge, maar daar mag hij weg. Volgens Het Laatste Nieuws is Teunckens zelfs eerder op weg naar KV Oostende dan naar Antwerp. Bij KVO zou de goalie kunnen samenwerken met trainer Gert Verheyen, die hij nog kent van bij de nationale U19. Ook Waasland-Beveren zou de situatie van Teunckens in de gaten houden. Het heeft eveneens interesse.

Poll: Is Teunckens al klaar om eerste doelman te zijn bij een club uit de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Teunckens  I  Antwerp  I  KV Oostende  I  Waasland-Beveren  I  Club Brugge

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024