Messi kan zijn ogen niet geloven: "Een harde klap voor Barcelona"

Messi kan zijn ogen niet geloven:
Dinsdag 15 mei 2018 - 21:46   I  

MSN, Messi, Suarez, Neymar. Één van de meeste gevreesde aanvalstrio’s ooit. Totdat het Franse Paris Saint-Germain het contract van Neymar afkocht voor een recordbedrag van 222 miljoen euro. De Braziliaanse superster lijkt echter te botsen met de Franse grootmacht en Real Madrid houdt de situatie naarstig in de gaten.

Lionel Messi zou het een ramp vinden moest Neymar naar Real Madrid trekken. “Het zou vreselijk zijn vanwege alles wat Ney betekent voor Barcelona. Hoewel het uiteindelijk zo gelopen is als het liep, heeft hij hier belangrijke prijzen gewonnen, hij heeft hier de Champions League gewonnen en is kampioen geworden”, laat Messi weten aan TyC Sports.

De Argentijn kan zijn ogen niet geloven als hij de geruchten over Neymar naar Real Madrid ziet. “Als hij bij Real Madrid zou eindigen, zou dat een harde klap zijn voor Barcelona. En wat het voetbal zelf betreft zou het Madrid nog veel sterker maken dan ze nu al zijn. Jullie weten wat ik ervan denk, dat heb ik al eerder ook verteld.”

Eerder vertelde PSG-voorzitter Khelafi al dat Neymar zeker niet vertrekt en nieuwe coach Tuchel zou ook al een gesprek hebben gehad met de Braziliaan. Real Madrid lijkt echter niet zomaar op te geven.

Poll: Neymar gaat komende zomer naar Real Madrid?

TAGS  I  Messi  I  Neymar  I  Barcelona  I  Real Madrid

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024