Simons onthult verrassend contact JPL-club: "Contract voor anderhalf jaar"

Simons onthult verrassend contact JPL-club:
Donderdag 17 mei 2018 - 13:41   I  

Timmy Simons lijkt nog te twijfelen over nog een jaar bij Club Brugge als speler. Eerder liet de routinier al vallen zich nog steeds topfit te voelen en de deur blijft zo op een kier. Ook een plaats in de technische staff is een optie maar nu komt Timmy Simons met opvallend nieuws.

Tegenover Sport/Voetbalmagazine onthuld Simons dat hij naar een andere club in de Jupiler Pro League kon. “Van de winter bood een andere eersteklasser me een contract voor anderhalf jaar. Maar ik zag me niet van club veranderen midden in het seizoen, dat sprak me niet aan. In een nieuwe omgeving terechtkomen, in een nieuwe kern, van nul beginnen, dat wilde ik liever niet. Ik dacht ook dat ik hier meer impact zou kunnen hebben dan elders, zelfs als ik weinig speel.”

Over onderhandelingen met Club Brugge is Simons ook duidelijk. “We onderhandelen, het gaat de goede kant uit. Ik ben er zelf nog niet uit in welke rol ik hier zou willen werken: op het veld, in de kleedkamer, in het management? Maar mijn prioriteit is hier te blijven.”

Poll: Simons moet enkel bij Club Brugge blijven?

TAGS  I  Simons  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024