Basiskracht Club Brugge met perfecte score laat zich uit over toekomst

Basiskracht Club Brugge met perfecte score laat zich uit over toekomst
Zondag 20 mei 2018 - 23:29   I  

Club Brugge is kampioen van België. En verdediger Brandon Mechele had daar een groot aandeel in. De sterkhouder van blauw-zwart miste geen minuut en dat is toch zeer opmerkelijk te noemen. Zeker omdat Mechele met gebroken kaak speelde. Nu laat Mechele na alle euforie in zijn kaarten kijken en geeft de verdediger meer uitleg over zijn toekomst in het Jan Breydelstadion.

Onder Preud’homme werd Mechele naar de bank verwezen maar in het kampioenenjaar van Leko was de verdediger onmisbaar. “Eindelijk word ik door de fans, de media en de volgers van het Belgische voetbal geapprecieerd en dat doet wel wat met mij. Ik heb getoond dat ik mijn steentje kan bijdragen en dat Club ook met mij resultaten kan behalen.”

“Ik heb bewezen dat ik het ook kan en hoop volgend jaar hetzelfde te doen. Dat ik alles gespeeld heb, is heel mooi. Er zijn er niet veel die mij dit hebben voorgedaan, maar toch was ik er niet zo mee bezig. Misschien enkel vandaag. Na de dubbele wissel wist ik dat er nog een applausvervanging voor Simons moest komen en ik dus wellicht alles zou spelen.”

Toekomst?

Het ziet er naar uit dat Club Brugge ook volgend seizoen en de seizoenen daarna kan rekenen op Mechele. “Of ik mijn ganse carrière bij Club zou willen blijven? Waarom niet? Als het is zoals dit jaar, zeker en vast. Als je alles speelt en belangrijk kan zijn voor je club, zie ik niet in waarom je moet veranderen”, laat Mechele weten tegenover Het Laatste Nieuws.

Poll: Een goede zaak voor Club Brugge dat het kan blijven rekenen op Mechele?

TAGS  I  Mechele  I  Club Brugge

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024