'Dit is Club Brugge van plan met Bojan Krkic'

'Dit is Club Brugge van plan met Bojan Krkic'
Dinsdag 22 mei 2018 - 09:46   I  

Club Brugge kroonde zich iets meer dan een week geleden tot kampioen van België en maandag volgde er een groot kampioenenfeest in de Brugse binnenstad. De spelers van blauw-zwart kunnen met een gerust gemoed op vakantie vertrekken, maar voor Vincent Mannaert en co is het vanaf nu bittere ernst. De manager van Club en zijn sportieve cel moeten transferdossiers behandelen. Eén van die dossiers op het bureau van Mannaert luistert naar de naam 'Bojan Krkic'.

De Spaanse pers linkte Bojan vorige week aan een overstap naar Club Brugge. Stoke City verhuurde de gewezen wonderboy van FC Barcelona dit seizoen aan Deportivo Alavès, maar daar kon Bojan zich allesbehalve doorzetten. Na een verloren seizoen is de inmiddels 27-jarige pocketspits op zoek naar een nieuwe uitdaging. En wie weet zou hij die dus in het Jan Breydelstadion kunnen vinden.

Volgens de Franstalige krant L'Avenir zou Club Brugge in Bojan een mogelijke vervanger voor Abdoulay Diaby zien. De Malinese spits vervulde dit seizoen een belangrijke rol in het elftal van Ivan Leko, maar heeft al meermaals te kennen gegeven dat hij hogerop wil. Als blauw-zwart Diaby effectief ziet vertrekken, heeft het met Bojan alvast een opvolger op het oog. Dat zou het plan zijn. De Spanjaard met Servische roots is straks overigens een vrije speler, iets wat extra in zijn voordeel kan pleiten.

Poll: Zou Bojan een aanwinst zijn voor Club Brugge?

TAGS  I  Bojan  I  Club Brugge  I  Barcelona  I  Stoke City  I  Deportivo Alaves

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024