'Deze Belgische topclub ligt in polepositie voor Siebe Schrijvers'

'Deze Belgische topclub ligt in polepositie voor Siebe Schrijvers'
Woensdag 23 mei 2018 - 16:08   I  

Siebe Schrijvers staat momenteel nog op de loonlijst bij KRC Genk, maar daar zou in het tussenseizoen wel eens verandering in kunnen komen. De 21-jarige aanvaller komt onder trainer Philippe Clement nog nauwelijks aan spelen toe en het is goed mogelijk dat Schrijvers volgend seizoen bij een andere Belgische topclub onder contract staat.

Er is heel veel interesse voor Schrijvers. Iedere Belgische topclub houdt de situatie van het Genkse jeugdproduct nauwlettend in de gaten, maar één ploeg zou momenteel in polepositie liggen: RSC Anderlecht. Paars-wit is nu al druk in de weer om transfers af te ronden en een tijdje geleden lekte al uit dat Marc Coucke en Luc Devroe ook hun oog hebben laten vallen op Schrijvers.

In het Constant Vanden Stockstadion zouden ze gecharmeerd zijn door Schrijvers, die in het verleden reeds bewees over heel wat kwaliteiten te beschikken. Dat Genk een bedrag van om en bij de 3 miljoen euro verlangt voor de aanvaller, zou bovendien een meevaller zijn. De belofteninternational ligt maar één seizoen meer onder contract in de Luminus Arena en dus moet Genk Schrijvers wel verkopen als blijkt dat die zijn contract niet wil verlengen.

Andere clubs

Dat Anderlecht momenteel in polepositie ligt, hoeft evenwel niet te betekenen dat Schrijvers uiteindelijk in Brussel zal belanden. Ook teams als Club Brugge, AA Gent en Standard houden zich klaar om toe te slaan. En als Schrijvers niet voor een andere Belgische club kiest, kan hij nog steeds naar het buitenland.

Poll: Hoop jij dat Schrijvers volgend seizoen bij Anderlecht zal spelen?

TAGS  I  Schrijvers  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024