‘Real Madrid accepteert bod van 80 miljoen op sterspeler’

‘Real Madrid accepteert bod van 80 miljoen op sterspeler’
Donderdag 24 mei 2018 - 18:37   I  

Real Madrid staat zaterdag voor de derde opeenvolgende keer in de finale van de Champions League. Tegen Liverpool zal het in Kiev proberen ook voor de derde opeenvolgende keer de beker met de grote oren in de lucht te steken. Ondertussen blijft de geruchtenmolen omtrent transfers van de Koninklijke op volle toeren draaien. Karim Benzema lijkt echter op weg naar de uitgang want Real Madrid heeft een bod van 80 miljoen euro geaccepteerd.

Don Balon meldt dat Real-voorzitter Perez een waanzinnig bod uit Milaan heeft geaccepteerd. De afgelopen jaren was Benzema een sterspeler bij Real Madrid maar zijn doelpuntenaantal bleef afgelopen seizoen beneden peil. Het is da ook een verrassing dat Real Madrid 80 miljoen euro kan vangen voor de Fransman.

Benzema heeft nog een contract tot 2022 en ook Paris Saint-Germain zou maar al te graag de Franse aanvaller overnemen. Tuchel wil echter niet verder gaan dan 60 miljoen euro. Ook de Premier League is een optie waar Arsenal al jaren wordt genoemd. Met de komst van Lacazette en Aubameyang is de kans echter klein op een nieuwe spitsenaankoop.

Na Kiev zou de definitieve beslissing worden genomen. Florentino Perez wil alvast zo snel mogelijk van Benzema af, maar wil toch ook flink cashen. Met dat geld wil Real Madrid een grote naam in de plaats kopen. Harry Kane, Robert Lewandowski en Neymar zijn maar enkele van de grote namen die circuleren in de Spaanse hoofdstad.

Poll: Benzema moet Real Madrid komende zomer verlaten?

TAGS  I  Real Madrid  I  Benzema  I  Milan

maandag 25 september 2023

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023