Leandro Trossard komt met pittig detail over zijn contractverlenging

Leandro Trossard komt met pittig detail over zijn contractverlenging
Donderdag 24 mei 2018 - 21:06   I  

Racing Genk wist iedereen vandaag te verrassen door mee te delen dat Leandro Trossard zijn contract bij Racing Genk verlengd heeft. Het Genkse goudhaantje wordt al een tijdje gelinkt aan een knappe transfer, maar hij blijft zijn club nu trouw.

Terwijl iedereen dacht dat Trossard ging afwachten of Genk Europees voetbal haalde of dat hij ging wachten op voorstellen, tekende Trossard zijn nieuw contract nu al. Een pittig detail: blijkbaar was Trossard daar al een tijdje zeker van, dus voor hem was het alvast geen verrassing.

"Nee het was geen verrassing, want we zijn er al een tijdje mee bezig met de club. Ik wou daar gewoon niet echt over uitwijden. Ik ben heel blij. We hebben er goed over nagedacht. Ik heb goede play-offs achter de rug, maar kom ook uit een lange blessure. We hebben elkaar gevonden en ik heb een mooi aanbod gekregen van Racing Genk. Ik ben daarop ingegaan. Nu hoop ik dat we zondag dat ticket kunnen bemachtigen."

"Een heel seizoen knallen"

"Ik ben al fan van toen ik nog kind was en ik heb er altijd van gedroomd om in de eerste ploeg te spelen. Je ziet ook aan mijn prestaties dat ik mij goed voel. Vorig jaar heb ik een half seizoen gespeeld en dit seizoen enkel de play-offs. Volgend jaar wil ik een heel seizoen kunnen knallen en dan zien we wel", aldus Trossard aan Genk TV.

Poll: Had u verwacht dat Trossard ging verlengen?

TAGS  I  RC Genk  I  Trossard

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024