Van der Elst onder de indruk: "Heeft alles om het te maken"

Van der Elst onder de indruk:
Donderdag 24 mei 2018 - 21:50   I  

Franky Van der Elst was dit seizoen vooral een graag geziene analist op televisie. Volgend seizoen zullen we hem aan het werk zien bij KV Oostende, waar hij het KVO 3.0 vorm moet geven. Een enorme uitdaging voor Van der Elst.

Wel eentje waar hij naar uitkijkt en vooral omdat hij mag samenwerken met enkele oude bekenden. "Ik ben blij dat ik opnieuw langs het veld kan staan, naast Gert", vertelde Franky Van der Elst volgens Sporza. "Ik zal mijn steentje bijdragen, in dienst van Gert. Ik vind het ook leuk om opnieuw onder Hugo Broos, mijn ex-coach bij Club Brugge, te werken."

Veel vertrouwen in Gert Verheyen

Voor Gert Verheyen wordt het zijn eerste opdracht als T1 van een eersteklasser. Volgens Franky Van der Elst gaat Verheyen het uitstekend doen. Hij heeft namelijk alles om het te maken als trainer. Dat heeft hij eigenlijk als analist al laten zien.

"Gert ziet het spel goed, dat heeft iedereen al op tv kunnen zien. Hij is analytisch erg sterk en kan bovendien iets doen met die analyse op het veld. Gert heeft gewoon alle kwaliteiten om het te maken. Ook in de omgang met spelers is hij top. Er zullen uiteraard moeilijke momenten komen, maar ik geloof 200 procent in hem."

Poll: Heb jij vertrouwen in Verheyen?

TAGS  I  Van der Elst  I  KV Oostende  I  Verheyen

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024