Iederéén heeft het over wat Carragher hier bij Karius deed (Video)

Iederéén heeft het over wat Carragher hier bij Karius deed (Video)
Zondag 27 mei 2018 - 08:40   I  

Loris Karius beleefde zaterdagavond de slechtste wedstrijd uit zijn carrière. De Liverpool-doelman ging tijdens de Champions League-finale tegen Real Madrid tot twee keer toe in de fout. Na afloop van de wedstrijd zat de Duitser in zak en as, maar hij kon wel rekenen op de steun van Liverpool-legende Jamie Carragher.

Toen Karius na afloop van de finale de kleedkamers wilde opzoeken, hield Carragher de doelman even tegen. Hij sprak de Duitser kort enkele bemoedigende woorden toe en gaf hem een schouderklopje. Een reactie die getuigt van grote klasse en van het feit dat Carraghers hart nog steeds voor Liverpool klopt.

Karius: "Ik wil me bij iedereen verontschuldigen"

Ondanks het feit dat hij veel steun kreeg, zat Karius erg diep na zijn flaters. "Ik wil me bij iedereen verontschuldigen. Bij het team, bij de hele club. Mijn fouten kosten ons de Champions League. Als ik terug kon gaan in de tijd zou ik het doen. Ik voel me rot en vind het zo erg voor het team. Ik heb iedereen teleurgesteld", klonk het bij talkSPORT.

"Dit komt heel hard aan, maar dat is nu eenmaal het leven van een doelman", ging Karius verder. "Ik moet het hoofd opnieuw rechten en er tegenaan gaan. Nu wil ik me enkel en alleen verontschuldigen omdat die tegengoals ons eigenlijk de overwinning hebben gekost."

Poll: Moet Karius volgend seizoen nog eerste doelman zijn bij Liverpool?

TAGS  I  Karius  I  Liverpool  I  Real Madrid  I  Carragher

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024