Dit bedrag moet Club Brugge betalen voor Mats Rits

Dit bedrag moet Club Brugge betalen voor Mats Rits
Zondag 27 mei 2018 - 09:07   I  

Mats Rits (24) staat helemaal bovenaan het verlanglijstje van Club Brugge. De kersverse landskampioen ziet in de middenvelder van KV Mechelen een ideale back-up voor Hans Vanaken en Ruud Vormer - zeker in een seizoen dat blauw-zwart zowel in de Champions League, de Jupiler Pro League én de Croky Cup aan de bak moet. Het is goed mogelijk dat Rits de eerste zomeraanwinst van Club wordt, maar wat moet hij precies kosten?

Het is al een tijdje duidelijk dat ze zich Achter de Kazerne hebben neergelegd bij een vertrek van Rits. Het gewezen jeugdproduct van Beerscchot wil op het hoogste niveau spelen en heeft dat ook te kennen gegeven aan het bestuur van Mechelen. Rits zal volgend seizoen dan ook niet te zien zijn in 1B.

Bij Malinwa hopen ze bij een vertrek van Rits minstens 2,5 miljoen euro op te strijken. Dat bedrag kleefde de club eerder ook al op het hoofd van Elias Cobbaut, al bracht die dankzij de grote belangstelling uiteindelijk nog iets meer in het laatje.

Club en Mechelen onderhandelen

Heel wat ploegen zijn geïnteresseerd in Rits, maar Club Brugge zou over de beste kaarten beschikken om de speler binnen te halen. De onderhandelingen tussen Club en Mechelen gaan alvast de goede kant uit, al is het nog even wachten of de landskampioen bereid is om 2,5 miljoen op te hoesten voor Rits.

Poll: Is Rits dit bedrag waard?

TAGS  I  Rits  I  Club Brugge  I  KV Mechelen

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024