Dit heeft Mignolet te zeggen over pijnlijke flaters van Karius

Dit heeft Mignolet te zeggen over pijnlijke flaters van Karius
Zondag 27 mei 2018 - 10:48   I  

Dat Loris Karius zaterdagavond flink de mist inging tijdens de finale van de Champions League, weet iedereen ondertussen. Maar hoe moet Simon Mignolet zich eigenlijk voelen? De Rode Duivel zit al máánden op de bank ten koste van Karius. Tijdens en na de finale moest Mignolet ongetwijfeld op zijn lip bijten.

Hoewel het frustrerend moet zijn voor Mignolet dat niet meer aan spelen toekomt bij Liverpool, blijft de onze landgenoot een absolute prof. "Vanop de bank is het moeilijk om te zeggen wat er precies misliep. Je wil niet dat zoiets gebeurt. Al zeker niet in een finale", aldus Mignolet bij VTM Nieuws. "Het leven van een doelman is al moeilijk genoeg. Zo'n klap is mentaal gezien heel moeilijk om op te vangen. Je wil niet dat een finale op deze manier beslist wordt."

Mignolet sprak ondertussen al kort even met Karius. “Ik zei hem dat hij niet mag vergeten dat er een reden is waarom we in deze finale stonden. Maar ja, veel meer kan je natuurlijk niet zeggen. Ik heb zelf ook al in zo’n situatie gezeten, dan is het heel moeilijk om getroost te worden. Dat mensen nu zeggen dat ik had moeten keepen? Dat is voetbal en achteraf is het makkelijk om zoiets te zeggen. Maar dit is iets wat iedere doelman kan overkomen", besloot de Rode Duivel.

Poll: Had Mignolet in doel moeten staan?

TAGS  I  Mignolet  I  Karius  I  Liverpool  I  Real Madrid

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024