Sterkhouder Eupen verrast en komt met nieuws over toekomst

Sterkhouder Eupen verrast en komt met nieuws over toekomst
Woensdag 30 mei 2018 - 15:45   I  

Eupen zal nog zeker één seizoen kunnen beschikken over sterkhouder Luis Garcia. Het zag er lange tijd naar uit dat de 37-jarige Spanjaard zijn schoenen aan de haak ging hangen maar via twitter laat de routinier weten nog een jaar te willen knallen bij Eupen.

Luis Garcia komt uit de jeugd van Real Madrid maar brak er nooit echt door. Na passages bij Mallorca, Zaragoza en het Mexicaanse Tigres kwam de middenvelder in de herfst van zijn carrière terecht bij laagvlieger Eupen.

Voor Eupen is Luis Garcia een absolute sterkhouder en hij werd dan ook verkozen tot speler van het jaar. In play-off 2 kwam hij niet in actie omdat hij een trainerscursus aan het volgen is. De Spanjaard droomt dan ook van een trainerscarrière en dat versterkte de geruchten op een mogelijk einde bij de club.

In 34 wedstrijden was Luis Garcia goed voor zeven doelpunten en gaf hij acht assists. Ook heeft hij voor de Spaanse nationale ploeg vier caps behaald. Volgend seizoen zal het talent van de Spaanse brok ervaring aldus nog altijd te zien zijn in de Jupiler Pro League.

Poll: Is Luis Garcia nog steeds een aanwinst voor de Jupiler Pro League?

TAGS  I  Luis Garcia  I  Eupen  I  Real Madrid

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024