'Speciale clausule treedt in werking: Topcoach op weg naar Real Madrid'

'Speciale clausule treedt in werking: Topcoach op weg naar Real Madrid'
Donderdag 31 mei 2018 - 15:20   I  

Real-voorzitter Florentino Perez moet op zoek naar een nieuwe coach. Zinédine Zidane heeft zelfs besloten om de club te verlaten omdat hij denkt dat deze kleedkamer een nieuwe impuls nodig heeft. Wie voor die impuls moet zorgen is nog niet zeker.

Wie kans maakt om Zidane op te volgen is Mauricio Pochettino, de trainer van de Spurs. Die verlengde zijn contract wel nog, maar dat betekent niet dat hij ook zal blijven. Sport weet namelijk dat er in het contract van Pochettino een clausule zou staan waardoor hij de Spurs mag verlaten voor ofwel PSG, ofwel Real Madrid.

Als Real Madrid Pochettino zou willen aantrekken lijkt een akkoord tussen club en trainer dus voldoende. Pochettino heeft in het verleden al gezegd dat de Spurs volgend seizoen misschien met een andere trainer door het leven zullen moeten gaan. 

"Met of zonder mij"

Zo vertelde Pochettino nog na de verloren FA Cup-wedstrijd tegen Manchester United dat de Spurs werk moeten maken van een winnaarsmentaliteit. "Het wordt tijd dat Tottenham zich begint te identificeren met die mentaliteit en Tottenham heeft nog veel werk te doen wil het daarin slagen. Met mij of met een andere manager.”

Poll: Zou Pochettino een goede opvolger zijn voor Real Madrid?

TAGS  I  Tottenham  I  Real Madrid  I  Pochettino

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024